Pages

Subscribe:

Saturday, 12 November 2011

Answers To Your Questions....

So recently I have many personal questions about my gaming life in my yahoo acoount so here it is the answers of your questions


Q1: So what is your favorite genre of game?
 Ans. I personally like 3rd Person Shooting,Eroge (LOL),Adventure,Crime


Q2:Have you finished GTA:San Andreas?

Ans:Ofcourse,literally speaking I finished all GTAs well except for GTA V cause I don't own copy yet


Q3:Do you play Warcraft?

Ans:Yes but rarely


Q4:Do you like Call Of Duty?

Ans:Yes


Q5:So what's your ingame name in Garena?

Ans: SlasherKaito1412


Q6:So how do you manage to keep your gaming forum active?

Ans:I have assigned many admins to keep the forum active while I was in class



Q7:Did you ever think of dropping out of class and play games all day instead?


Ans:Nope,I always have a free time for myself



Q8: Where do you live?


Ans: I'm untraceable hohohoho XD



Q9:Do you have a same username for games?


Ans: Yes,my username is always SlasherKaito1412 or UsagiNoYagami1412


Q10:I recently saw that your in a fight with player Xalibu4586?

Ans:Yes that's true but I don't give a fuck with him



Q11:How many years have you been a hardcore gamer?


Ans: 2009




Q12:You're cool SlasherKaito1412,will you make me a fansign and tag it on facebook?


Answer:Thank you :D but once again you've chosen the wrong person to give you a fansign



Q13;Will you give an account in Garena?

Ans:I have one account only,sorry :D

2 comments:

Suichi Nakahara said...

hahahahaha

Suichi Nakahara said...

I didn't know your UsagiNoYagami1412 XDD

Post a Comment